Tømrer & Snedkerfirmaet Mads Jørgensen
tilbyder alt indenfor tømrerbranchen

tilbyder alt indenfor tømrerbranchen

Tagrenovering og andre former for tagarbejde udføres

Trænger huset til et nyt tag eller en tagrenovering? Du er havnet det helt rigtige sted. Vi kan nemlig hjælpe dig med netop det tagarbejde, du har brug for. Hos tømrer & snedkerfirmaet Mads Jørgensen kører vi blandt andet ud til kunder i Sorø, Ringsted, Slagelse og andre omkringliggende områder.

Taget er en vigtig del af dit hus, og det er meget vigtigt, at du sørger for at vedligeholde det. Du bør blandt andet sørge for at få det udskiftet i god tid. På den måde undgår du, at der ikke opstår revner og andre utætheder, som kan medføre svamp, råd eller andre skader.

Trænger dit tag til en tagrenovering eller efterisolering?

At få skiftet tag kan hurtigt blive en dyr affære. Derfor er det meget vigtigt, at du løbende husker at pleje dit tag. En måde at gøre det på er ved at få dit tag efterisoleret.

Taget er en stor flade, og da varmen søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag. Typisk vil mellem 25 og 40 procent af alt varmetab fra huset ske gennem loft og tag.

Kort sagt: Du kan spare en del på at få dit tag efterisoleret!

Er du usikker på, om dit tag behøver en tagrenovering eller efterisolering? Vi kommer gerne forbi og ser nærmere på dit tag. Ud fra det kan vi fortælle dig om, hvad dit tag behøver lige nu, og hvad du kan forvente, det behøver af behandling i løbet af de næste år frem.

Skal du have nyt tag?

Er det ved at være tid til et nyt tag? Vi tilbyder dig et professionelt stykke arbejde til en billig pris.

Vi har gennem mange år dygtiggjort os i at opføre nye tage, hvorfor det er en af vores spidskompetencer. Vælger du os til at udføre den opgave for dig, er du sikret et flot tag, der vil holde i mange år.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på lægning af nyt tag afhænger blandt andet af:

  • Om du ønsker et tegltag eller et eternittag – eller en helt anden tagtype
  • Hvor stort dit tag er
  • Hvor lang tid vores tagdækker skal bruge.

Hos os er kunden i højsædet, og vi står altid klar til at hjælpe dig med det, du har brug for. Du kan kontakte os via kontaktformularen til højre, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud eller har brug for yderligere information. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe eller skrive.

Ring til os
Skriv til os