Udskiftning af døre og udskiftning af vinduer efter mål

Vi lytter til kundernes reelle ønsker og behov

Er det blevet tid til udskiftning af døre eller til udskiftning af vinduer? Så lad os hjælpe dig. Hos Tømrer & Snedkerfirmaet Mads Jørgensen klarer vi alle opgaver inden for montering af døre og montering af vinduer. Derudover tilbyder vi reparation, renovering og restaurering i både gamle og nye ejendomme.

Vores tømrerfirma startede i 2013, og vi har altid lagt vægt på at lytte til kundernes reelle ønsker og behov. Samtidig lægger vi vægt på service og kvalitet. Vi kører ud til privat- og erhvervskunder i blandt andet Sorø, Ringsted, Slagelse og omegn. Vi er også klar til at køre ud til dig.

Spar penge på varmeregningen med energivinduer

Måske trækker det fra dine døre og vinduer, eller måske trænger de bare til en kærlig hånd. I så fald kan vi hjælpe med en reparation eller renovering. Men du kan spare penge på varmeregningen, hvis du vælger at få monteret nye vinduer og nye døre.

Du kan for eksempel vælge at få opsat energivinduer, som holder betydeligt bedre på varmen end ældre vinduer. Samtidig slipper du for ubehageligt træk og især for kuldebroer, som på et splitsekund kan gøre dit hjem koldt. Det kan i værste fald føre til fugtskader og skimmelsvamp, hvis du ikke gør noget ved dit problem med træk og kuldebroer.

Vælg mellem rammer af træ og træ/aluminium

Kvaliteten er altid i højsædet hos os. Derfor benytter vi gerne vinduer og døre fra KPK, som er en dansk producent af kvalitetsprodukter. Vi opsætter også gerne døre og vinduer fra andre fabrikanter, hvis du ønsker det.

KPK producerer både vinduer i træ og i træ/aluminium. Træ giver et klassisk og smukt udtryk, og derfor anbefaler denne type til ældre huse. Dermed kan huset bevare den oprindelige stil. Dog skal du være opmærksom på, at trævinduer kræver en del vedligeholdelse.

Alternativt kan du vælger vindueselementer i træ/aluminium, som har træ indvendigt og aluminium udvendigt. Den udvendige klimaskærm af aluminium sikrer, at du ikke skal tænke på vedligeholdelse i samme grad.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser for udskiftning af vinduer efter mål afhænger af dine ønsker til fabrikant, materialer og ruder. Dertil kommer eventuel reparation og tilpasning. Derudover tilbyder vi udskiftning af døre, herunder udskiftning af indvendige døre. Mange ønsker at få udskiftet deres hoveddør og havedør sammen med vinduesudskiftningen.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer

Kontakt os gerne for at høre mere, og vi kommer gerne ud for at kigge nærmere på din bolig. Samtidig kan vi give råd og vejledning, ligesom vi gerne svarer på spørgsmål. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre.

Søger du en professionel tømrer til din opgave?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer hendenvelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Udtalelser og anbefalinger

Hvad mener kunderne?

Igennem årene har vi samlet en lang række glade kunder, som gerne giver et ord eller to med på vejen. Vi arbejder altid efter bedste evne, hvor kvalitet og service er i fokus – det kan vores kunder fortælle om!

Hvad koster en tømrer?

Vores priser for en tømrer afhænger af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor lang tid vi skal bruge på opgaven. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god og billig pris, når vi ved lidt mere om opgaven.

Du får i øvrigt en håndværker som​:

Er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti

Har kendskab til gode, anerkendte tagløsninger og materialevalg

Kan udføre alle typer tagarbejde og renoveringer

Er certificeret tagdækker med Cembrit certifikat

"Mads Jørgensen går ikke på kompromis"

Mads Jørgensen har udført to store opgaver for os. Først udskiftede han

ene mand tegltaget på vores villa. Derefter har Mads bygget en garage af træ på 36 kvm., komplet med paptag, isolering af vægge og loft samt fibergips og vindgips. Et flot stykke arbejde.

Mads er en dygtig tømrer, der ikke går på kompromis, hverken når det gælder arbejde eller materialer. Han er god til at rådgive og foreslår selv løsninger, man ikke selv har tænkt på. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og resultatet.

Maggie Svarstad

"Vi er fuldt ud tilfredse"

Mads er håndværkeren som tager sin kunde seriøst... Han er faglig dygtig og meddelsom hvis der skulle opstå udfordringer af en hver art.. er fuldt ud tilfreds med vores sammenarbejde som strakte sig over 4 måneder.

Thomas Sørensen

Kontakt os​

Kontakt din tømrermester og Cembrit Mester

Du er velkommen til at kontakte din tømrermester og Cembrit Mester, hvis du ønsker hjælp og vejledning. Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på opgaven. Samtidig kan vi tale mere om træ og Cembrit. Du kan enten ringe til os eller sende os en e-mail.

logo

​​Vi leverer god service og høj kvalitet i Sorø og omegn med et smil på læben.

 Vi arbejder for private og erhverv og sætter en ære i vores arbejde.

Kontakt os​

Telefon: +45 4141 4693

E-mail: madsjorgensenaps@gmail.com

Bjernede Kirkevej 20, 4180 Sorø

CVR-nummer: 39586118

Copyright © 2021 Tømrer & Snedkerfirmaet Mads Jørgensen ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​