Tømrer & Snedkerfirmaet Mads Jørgensen
tilbyder alt indenfor tømrerbranchen

tilbyder alt indenfor tømrerbranchen

Vi opfører din drømmeterrasse

Drømmer du om en ny terrasse, hvor du kan sidde og nyde morgensolen og en kop kaffe?

Lad os hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med at opføre flotte og holdbare terrasser, og derfor opfatter vi det som vores spidskompetence.

Få hyggelige stunder med en terrasse

En ny terrasse kan tilføje værdi til dit hus. Den skaber muligheder for hyggelige stunder udendørs med dine kære. Du kan invitere på udendørs tapas og rosé en sommeraften eller brunch en lørdag morgen.

Der er ingen grund til, at din drøm forbliver en drøm. I samarbejde med os kan du få opført den terrasse, du drømmer om.

For os er træ ikke bare træ

Når vi opfører din nye terrasse, benytter vi kun de bedste, bæredygtige træbrædder. Vi får alle vores terrassebrædder leveret fra Bygma, som skaber solide materialer med respekt for det gode håndværk.

Alle Bygmas træmaterialer kommer fra de nordiske skove, hvor klimaet gør, at træet gror langsommere. På den måde får det god tid til at forvandle sig til kvalitetstræ.

Er du til komposit terrassebrædder, trykimprægneret træ eller hårdt træ på din terrasse?

Valget af terrassebrædder afhænger af din smag, hvor meget tid du vil bruge på vedligeholdelse samt dit budget.

Vi kan levere lige de terrassebrædder, som du ønsker. Og vi vejleder og rådgiver dig altid!

Kontakt os

Skal vi opføre din nye drømmeterrasse, så tøv ikke med at kontakte os! Det kan du blandt andet gøre via kontaktformularen til højre. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til os
Skriv til os