​Tagrenovering og andre former for tagarbejde udføres

​Trænger huset til et nyt tag eller en tagrenovering? Du er havnet det helt rigtige sted. Vi kan nemlig hjælpe dig med netop det tagarbejde, du har brug for. Hos tømrer & snedkerfirmaet Mads Jørgensen kører vi blandt andet ud til kunder i Sorø, Ringsted, Slagelse og andre omkringliggende områder.

Taget er en vigtig del af dit hus, og det er meget vigtigt, at du sørger for at vedligeholde det. Du bør blandt andet sørge for at få det udskiftet i god tid. På den måde undgår du, at der ikke opstår revner og andre utætheder, som kan medføre svamp, råd eller andre skader.

Trænger dit tag til en tagrenovering eller efterisolering?

At få skiftet tag kan hurtigt blive en dyr affære. Derfor er det meget vigtigt, at du løbende husker at pleje dit tag. En måde at gøre det på er ved at få dit tag efterisoleret. Taget er en stor flade, og da varmen søger opad, vil der ske et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag. Typisk vil mellem 25 og 40 procent af alt varmetab fra huset ske gennem loft og tag.

Kort sagt: Du kan spare en del på at få dit tag efterisoleret!

Er du usikker på, om dit tag behøver en tagrenovering eller efterisolering? Vi kommer gerne forbi og ser nærmere på dit tag. Ud fra det kan vi fortælle dig om, hvad dit tag behøver lige nu, og hvad du kan forvente, det behøver af behandling i løbet af de næste år frem.

Skal du have nyt tag?

Er det ved at være tid til et nyt tag? Vi tilbyder dig et professionelt stykke arbejde til en billig pris.

Vi har gennem mange år dygtiggjort os i at opføre nye tage, hvorfor det er en af vores spidskompetencer. Vælger du os til at udføre den opgave for dig, er du sikret et flot tag, der vil holde i mange år.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på lægning af nyt tag afhænger blandt andet af:

  • Om du ønsker et tegltag eller et eternittag – eller en helt anden tagtype
  • Hvor stort dit tag er
  • Hvor lang tid vores tagdækker skal bruge.

Hos os er kunden i højsædet, og vi står altid klar til at hjælpe dig med det, du har brug for. Du kan kontakte os via kontaktformularen til højre, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud eller har brug for yderligere information. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe eller skrive.

Søger du en professionel tømrer til din opgave?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer hendenvelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Udtalelser og anbefalinger

Hvad mener kunderne?

Igennem årene har vi samlet en lang række glade kunder, som gerne giver et ord eller to med på vejen. Vi arbejder altid efter bedste evne, hvor kvalitet og service er i fokus – det kan vores kunder fortælle om!

Hvad koster en tømrer?

Vores priser for en tømrer afhænger af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor lang tid vi skal bruge på opgaven. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god og billig pris, når vi ved lidt mere om opgaven.

Du får i øvrigt en håndværker som​:

Er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti

Har kendskab til gode, anerkendte tagløsninger og materialevalg

Kan udføre alle typer tagarbejde og renoveringer

Er certificeret tagdækker med Cembrit certifikat

"Mads Jørgensen går ikke på kompromis"

Mads Jørgensen har udført to store opgaver for os. Først udskiftede han

ene mand tegltaget på vores villa. Derefter har Mads bygget en garage af træ på 36 kvm., komplet med paptag, isolering af vægge og loft samt fibergips og vindgips. Et flot stykke arbejde.

Mads er en dygtig tømrer, der ikke går på kompromis, hverken når det gælder arbejde eller materialer. Han er god til at rådgive og foreslår selv løsninger, man ikke selv har tænkt på. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og resultatet.

Maggie Svarstad

"Vi er fuldt ud tilfredse"

Mads er håndværkeren som tager sin kunde seriøst... Han er faglig dygtig og meddelsom hvis der skulle opstå udfordringer af en hver art.. er fuldt ud tilfreds med vores sammenarbejde som strakte sig over 4 måneder.

Thomas Sørensen

Kontakt os​

Kontakt din tømrermester og Cembrit Mester

Du er velkommen til at kontakte din tømrermester og Cembrit Mester, hvis du ønsker hjælp og vejledning. Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på opgaven. Samtidig kan vi tale mere om træ og Cembrit. Du kan enten ringe til os eller sende os en e-mail.

logo

​​Vi leverer god service og høj kvalitet i Sorø og omegn med et smil på læben.

 Vi arbejder for private og erhverv og sætter en ære i vores arbejde.

Kontakt os​

Telefon: +45 4141 4693

E-mail: madsjorgensenaps@gmail.com

Bjernede Kirkevej 20, 4180 Sorø

CVR-nummer: 39586118

Copyright © 2021 Tømrer & Snedkerfirmaet Mads Jørgensen ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​