Opbygning af terrasse i din have

Træterrasser er blandt vores spidskompetencer

Ønsker du professionel hjælp til opbygning af terrasse i din have? Så har du fundet den rette tømrer. Hos Tømrer & Snedkerfirmaet Mads Jørgensen har vi mange års erfaring med at opføre flotte og holdbare terrasser, og derfor opfatter vi det som vores spidskompetence.

Vi lægger stor vægt på at indfri kundernes ønsker og drømme. Derfor tager vi os altid tid til at lytte til vores kunder. Samtidig ligger vi vægt på god service og høj kvalitet. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i blandt andet Sorø, Ringsted og Slagelse samt mange andre steder, og vi laver også gerne en ny træterrasse hjemme hos dig.

Vi skaber din drømmeterrasse

En ny terrasse kan tilføje værdi til dit hus. Den skaber muligheder for hyggelige stunder udendørs med dine kære. Du kan for eksempel invitere på udendørs tapas og rosé en sommeraften eller brunch en lørdag morgen. Der er ingen grund til, at din drøm forbliver en drøm. Vi tilbyder alle former for lægning af træterrasse, så du kan få din drømmeterrasse.

Vi benytter vi kun de bedste, bæredygtige træbrædder ved opbygning af terrasse. Vi får alle vores terrassebrædder leveret fra Bygma, som skaber solide materialer med respekt for det gode håndværk. Alle Bygmas træmaterialer kommer fra de nordiske skove, hvor klimaet gør, at træet gror langsommere. På den måde får det god tid til at forvandle sig til kvalitetstræ.

Hvad koster en træterrasse?

Vores priser for en ny træterrasse afhænger blandt andet af materialerne. Du kan vælge imellem kompositbrædder, trykimprægneret træ eller hårdt træ ved opbygning af træterrasse. Det bedste valg afhænger af, hvor meget tid du vil bruge på vedligeholdelse samt af dit budget. Vi kan levere lige præcis de terrassebrædder, som du ønsker. Vi råder og vejleder dig gerne i at vælge den rette terrasse-opbygning.

Få et tilbud på opbygning af terrasse

Byg en træterrasse sammen med os, hvis du ønsker et flot og solidt resultat. Du vælger selv, om du ønsker en billig eller en mere eksklusiv løsning. Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på opgaven. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en god pris for opbygning af terrasse. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre nærmere.

Søger du en professionel tømrer til din opgave?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer hendenvelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Udtalelser og anbefalinger

Hvad mener kunderne?

Igennem årene har vi samlet en lang række glade kunder, som gerne giver et ord eller to med på vejen. Vi arbejder altid efter bedste evne, hvor kvalitet og service er i fokus – det kan vores kunder fortælle om!

Hvad koster en tømrer?

Vores priser for en tømrer afhænger af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor lang tid vi skal bruge på opgaven. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god og billig pris, når vi ved lidt mere om opgaven.

Du får i øvrigt en håndværker som​:

Er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti

Har kendskab til gode, anerkendte tagløsninger og materialevalg

Kan udføre alle typer tagarbejde og renoveringer

Er certificeret tagdækker med Cembrit certifikat

"Mads Jørgensen går ikke på kompromis"

Mads Jørgensen har udført to store opgaver for os. Først udskiftede han

ene mand tegltaget på vores villa. Derefter har Mads bygget en garage af træ på 36 kvm., komplet med paptag, isolering af vægge og loft samt fibergips og vindgips. Et flot stykke arbejde.

Mads er en dygtig tømrer, der ikke går på kompromis, hverken når det gælder arbejde eller materialer. Han er god til at rådgive og foreslår selv løsninger, man ikke selv har tænkt på. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og resultatet.

Maggie Svarstad

"Vi er fuldt ud tilfredse"

Mads er håndværkeren som tager sin kunde seriøst... Han er faglig dygtig og meddelsom hvis der skulle opstå udfordringer af en hver art.. er fuldt ud tilfreds med vores sammenarbejde som strakte sig over 4 måneder.

Thomas Sørensen

Kontakt os​

Kontakt din tømrermester og Cembrit Mester

Du er velkommen til at kontakte din tømrermester og Cembrit Mester, hvis du ønsker hjælp og vejledning. Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på opgaven. Samtidig kan vi tale mere om træ og Cembrit. Du kan enten ringe til os eller sende os en e-mail.

logo

​​Vi leverer god service og høj kvalitet i Sorø og omegn med et smil på læben.

 Vi arbejder for private og erhverv og sætter en ære i vores arbejde.

Kontakt os​

Telefon: +45 4141 4693

E-mail: madsjorgensenaps@gmail.com

Bjernede Kirkevej 20, 4180 Sorø

CVR-nummer: 39586118

Copyright © 2021 Tømrer & Snedkerfirmaet Mads Jørgensen ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​